Veelgestelde vragen

Balance boards

Met een balance board train je al je spieren, het verbetert je houding en coördinatie en het voorkomt blessures. Het belangrijkste is dat het trainen op een balance board vooral heel leuk en makkelijk is. Je kunt trainen waar en wanneer jij dat wilt!

Ja, zeker. Door regelmatig op een balance board te trainen, kun je jouw surfskills aanzienlijk verbeteren en ga je met veel meer zelfvertrouwen het water in. Het versterkt onder andere je beenspieren en je lichaamshouding. Handig als je naast surfen ook graag gaat wakeboarden, kitesurfen, snowboarden en skateboarden.

In principe heb je alleen het balance board en de roller nodig. We adviseren daarnaast om een yogamat of kleedje te gebruiken om je vloer te beschermen.   

Je zal in het begin even moeten wennen aan je nieuwe vriend. Hou je dus de eerste keren aan iets of iemand vast. Als jullie aan elkaar gewend zijn, zal je merken dat hij je niet meer in de steek laat.

We raden het echter wel af om onder invloed van alcohol en/of drugs het board te gebruiken.

Uiteraard. Bij iedere bestelling zit een roller inbegrepen. Onze rollers zijn gemaakt van kurk voor een heerlijk soepel ritje in huis.

Bestellen en Betalen

Een bestelling wordt altijd als pakket inclusief Track&Trace-service verzonden. PostNL is verantwoordelijk voor de bezorging. Buiten Nederland werkt PostNL samen met nationale bezorgdiensten van het desbetreffende land.

Op het moment dat jouw bestelling is verwerkt wordt deze aangemeld bij PostNL en ontvang je per mail de Track&Trace gegevens. Zodra het pakket is gescand door PostNL wordt de Track&Trace actief. Vanaf dat moment kan je de status van de zending van jouw bestelling volgen. Mocht je de Track&Trace gegevens niet hebben ontvangen neem dan contact met ons op.

PostNL biedt het pakket éénmaal aan bij het afleveradres. Indien je niet thuis bent, zal het pakket daarna bij je buren worden afgegeven óf naar het dichtstbijzijnde PostNL (Nederland)/ BPost (België) pakketpunt worden gebracht.

Garantie, ruilen en retourneren

Op alle producten geldt de wettelijke garantie, wat inhoudt dat wij verantwoordelijk zijn voor het leveren van een goed product. Een product moet doen wat er redelijkerwijs van verwacht wordt. Is dit niet het geval, neem dan contact met ons op.

Je hebt een bedenktermijn van 14 dagen. Deze gaat in na de dag van ontvangst van de producten. Als je het product wilt retourneren, stuur je een mailtje naar
info@sb-balanceboards.nl. Je kunt ook gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, dat kun je hier downloaden. Je bent niet verplicht om dit formulier te gebruiken.

Na de melding dat je van je aankoop afziet, heb je nog 14 dagen om het product te retourneren.
Het product moet in nieuwstaat verkeren. Uiteraard mag je het product uit de verpakking nemen en binnen in huis proberen. Gebruik het product tijdens de bedenktermijn niet buiten en plaats het niet buiten of in een schuur.

 
De producten mogen geen sporen van slijtage hebben en dienen teruggestuurd te worden inclusief de originele (aangebroken) verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk. De kosten voor het terugsturen van het product zijn in eerste instantie voor je eigen rekening. In Nederland is het mogelijk via de Track&Trace pagina van de ontvangen zending een PostNL pakketzegel tegen een gereduceerd bedrag online te kopen. De zegel kost dan €6,50 in plaats van €6,95 bij een PostNL pakketbalie.
Het volledige bedrag van het product inclusief de eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending ontvang je binnen 14 dagen van ons terug, nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Als er meerdere producten zijn besteld en niet alle producten worden geretourneerd dan worden de verzendkosten niet vergoed. De terugstorting wordt zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding verwerkt. Terugstortingen worden middels de betaalmethode waarmee de betaling werd voldaan uitgevoerd.  

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.  

Let op: Een board dat op jouw verzoek is gemaakt, maakt het product ‘persoonlijk’ (maatwerk), waardoor het product is uitgesloten van het wettelijk herroepingsrecht.

De gepersonaliseerde boards kunnen dus niet geruild of geretourneerd worden. Neem contact met ons op als je niet tevreden bent over je product.

Contact

SB balance boards is bereikbaar via mail (info@sb-balanceboards.nl) en op Facebook en Instagram. We zijn op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar en we streven ernaar je vraag/opmerking binnen 12 uur te beantwoorden.