De leukste plekken om te balanceboarden

Een balance board is ideaal om thuis te gebruiken, iedere dag 10 minuten oefenen zorgt al snel voor veel progressie. Maar je kunt je balance board natuurlijk ook eens buiten de deur gebruiken. Onze boards met roller wegen bijna niks en zijn makkelijk mee te nemen. Show je skills, maak je hoofd even leeg en train lekker buiten in de natuur.  

Een actieve dag op het strand
Zijn er geen golven of kun je niet zo goed stilliggen op een handdoek? Neem dan je balance board mee naar het strand. Met de zon op je gezicht en een muziekje op de achtergrond heb jij zo een heerlijke én actieve stranddag. 

Daag je vrienden uit op de skatebaan
Een skatebaan is dé uitgelezen plek om je vrienden uit te dagen om verschillende trucjes te proberen. Lachen en succes verzekerd! 

Picknicken en balance boarden in het park 
Neem je vrienden mee, pak je picknickmand, je balance board en geniet van een dag in het park. Jij mist niks van de gezelligheid en je kunt op je eigen tempo een hele work-out doen.  

Kom de kantoordagen productiever door
Zit je al uren achter de computer of ben je helemaal gaar gedraaid na een ochtend vol vergaderingen? Maak je hoofd even leeg en stap op je balance board. Zeker weten dat je hierna weer scherp én productief bent.   

Neem een balance board mee op wintersportvakantie
Ligt er weinig sneeuw of wil je tussen het snowboarden en de Schnaps door aan je balans werken of voorkomen dat je in jouw welverdiende vakantie geblesseerd raakt? Neem dan een balance board mee op vakantie.