Over SB balance boards

Tekening Brandon Moska

S&B

Met een passie voor surfen zijn we SB balance boards in maart 2020 gestart. Een periode die gekenmerkt wordt door verlaten line-ups en dichte sportscholen. We wilden thuis in beweging blijven en onze creativiteit een plekje geven.

Of je nu kiest voor een van onze designs, je eigen design of een onbeschilderde plank, persoonlijke aandacht staat bij ons altijd voorop! We denken met je mee en niks is ons te gek.

We werken vanuit Breda en leveren aan alle landen binnen Europa. Neem rustig een kijkje in onze shop en als je vragen hebt, horen we het graag.

Stay Balanced!

Sjoerd & Babs

Het Concept

ONZE VISIE

Wij geloven erin dat iedereen uniek is en met deze gedachte maken wij onze boards. We geloven niet in massaproductie, maar wel in ambacht, creativiteit en kunst. Onze boards zijn altijd handgemaakt, dus geen enkele is hetzelfde. Daarnaast gebruiken we natuurlijke producten en zijn we continu in beweging, op zoek naar nieuwe ideeën. We halen de inspiratie uit onze passie voor surfen, reizen en beelden die onze herinneringen symboliseren. Ook geloven wij in 'samen creëren' en werken we samen met kunstenaars die ons prikkelen.

OP MAAT GEMAAKT

We hebben verschillende standaarddesigns in onze webwinkel, maar je kunt ook je eigen design ontwerpen. Je kunt ons altijd bellen of mailen om de mogelijkheden te bespreken.

Icon Balance Boards-01
Voordelen van
balance boarden

Je raadt het al… Je gebruikt een balance board om je balans te verbeteren, daarnaast heeft het trainen op een balance board vele andere voordelen. Je kunt vanuit de woonkamer je coördinatie en houding verbeteren en het helpt om je buik,- been- en rugspieren te versterken. Het is dus zeker niet alleen voor surfers, snowboarders, skateboarders en yogi’s een effectieve training, iedereen die vanuit huis wil trainen (cardio of kracht) kan er heel gemakkelijk mee aan de slag. Tot slot is het oefenen op een balance board vooral heel leuk: je merkt snel verbetering en je kunt vele trucjes uitproberen!

"OEFENING BAART KUNST"